ervaring geen bezwaar cover
Lieve luisteraar,

er staat weer een pracht van een gesprek voor je klaar. Maak kennis met mijn gast Mabel.

Mabel en ik kennen elkaar uit onze studententijd in Enschede. We waren allebei lid van studentenvereniging A.S.V. Taste en studeerden allebei Toegepaste Communicatiewetenschap. Desondanks hadden we in die tijd weinig contact met elkaar. Zij was een paar jaar ouder en al bezig met de volgende fase toen ik begon met studeren. Ze verscheen ineens weer op mijn radar doordat ze te zien was in het programma Spoorloos. Wat ik niet wist, is dat ze haar biologische vader niet kende. Op haar 41e, dankzij Spoorloos, heeft ze deze pas leren kennen.

Sinds die uitzending ben ik Mabel online gaan volgen en zo ontdekte ik dat ze helemaal niet zo'n carrièretijger was geworden als ik haar inschatte op basis van hoe ze was in haar studententijd. Na verschillende banen als marketeer werd ze zelfstandig ondernemer. Ze schreef een boek over feminiene marketing, schreef nog een boek over de toekomst van seks en onlangs onthulde ze op LinkedIn dat ze eindelijk de sprong heeft gewaagd die ze altijd al wilde maken. Ik vond het meer dan genoeg reden om haar uit te nodigen als gast in ervaring geen bezwaar. Gelukkig zei ze ja en we hadden we op een vrijdagmiddag een heel leuk gesprek dat nog veel langer dan twee uur had kunnen duren.

Ons gesprek meanderde van marketing naar gender, van seks naar schrijven, van studeren in Enschede naar Mabel's recente stap, waarmee ze haar zoektocht naar haar biologische vader een vervolg geeft.

Kortom, genoeg om naar te (blijven) luisteren.

Veel luisterplezier en tot de volgende!

Elmine

P.S.: hier kijk je de aflevering van Spoorloos met Mabel en haar terugblik

ervaring geen bezwaar vind je op:
ervaringgeenbezwaar.nl
Spotify
Apple podcasts
en via je eigen vertrouwde podcast app
MailPoet